Ongeveer honderd cliënten van Interzorg zijn zaterdag naar de Sport- en Evenementenhal van Vanboeijen, De Kluut, in Assen geweest voor een uniek concert. Bigband Moonlight en Studio Glendance gaven samen een optreden, speciaal voor cliënten van Interzorg.

Interzorg heeft dit concert georganiseerd. Het repertoire van Bigband Moonlight past bij de cliënten van Interzorg, ze spelen veelal muziek van Glenn Miller. Glenda Nijland en een aantal danseressen van Studio Glendance hebben een aantal muziekstukken van Bigband Moonlight aangevuld met prachtige dans. De cliënten hebben genoten van de muziek en aandachtig gekeken naar de danseressen. Met een voldaan gevoel werden de cliënten weer thuisgebracht.

Interzorg had bussen geregeld om de cliënten op te halen en terug te brengen.

In 2012 organiseerde Interzorg voor de cliënten een prachtig optreden van het Roder Jongenskoor. De cliënten werden ontvangen in de kerk De Bron in Assen. Door het grote succes, besloot Interzorg dit jaar weer een uniek optreden te organiseren.

Om dit concert voor cliënten mogelijk te maken hebben veel vrijwilligers geld ingezameld door het verkopen van kraskaarten. Daarnaast is dit concert mogelijk gemaakt door: een donatie van Stichting Vrienden van de Hoprank, de Hullen en de Wijde Blik, FotoArtLine, de medewerkers van De Kluut, vele vrijwilligers en medewerkers van Interzorg en natuurlijk de muzikanten van Bigband Moonlight en danseressen en Glenda Nijland van Studio Glendance.